De regelmessige servicedatene

Ja, det er vel udiskutabelt at god service, uansett hvilken sammenheng, er med på å forbedre saker og ting. Snakker vi om mennesker, så bidrar god service til økt trivsel og bedre helse. Snakker vi om biler, så vil en service kunne forlenge livet til bilen ganske bra. Og det finnes mange som tilbyr service til bilen, så at man ikke gjør dette, er bare latskap eller dårlig prioritering. Det er som med tannlegen– går du dit en gang i året, og betaler den prisen det koster, så unngår du senere og større problemer og konsekvenser.

Jeg har både en fastlege, fast tannlege, og jeg har mitt faste servicepunkt for min bil, nemlig Mekonomen. Når jeg bruker de samme over tid, så blir de kjent med bilen min, og de kan raskere og enklere komme med gode løsninger for å forebygge dyre konsekvenser.

Jeg er faktisk veldig glad i alle våre regelmessige servicedater, enten det gjelder materielle eiendeler eller fysikk og helse :)

Legg igjen en kommentar