Her kom vestlandsvinteren

For dere som bor lenger fra kysten, er kanskje vinteren en koselig tid der det er kaldt og alt står stille. Her på vestlandet er vinteren litt annerledes. Det er ikke særlig kaldt, og svært lite står stille. I Bergen har det blåst en kald og våt vind i flere uker nå, og det er ikke særlig morsomt å bevege seg utendørs. Det er av og til at jeg skulle ønske jeg var en trekkfugl, så kunne jeg flydd til varmere strøk om vinteren. Når jeg tenker meg om har jeg jo absolutt muligheten til å fly til varmere strøk, om bare i et par uker.

BA67771_4491358a

Vi har jo lurt på om vi skulle dra på juleferie til et sted det er varmt i mange år nå, men det har aldri blitt mer enn snakk. Nå er vi ikke de mest bemidlede i verden, men hvis man trekker fra alle kostnadene til å ha en julefeiring hjemme blir det kanskje ikke så veldig dyrt. Det finnes jo måter å holde julekostnadene nede på, men hvis man feirer i et land der alt koster under halvparten kan man jo slappe av og ikke tenke så alt for hardt på hva man bruker pengene på, og dette er jo utvilsomt veldig behagelig.

 

Legg igjen en kommentar